Opći uvjeti korištenja JUB internet stranice
 

  1. Uvod

Internet stranica je u nastavku ove obavijesti pojam koji obuhvaća sve internet stranice na adresi www.jub.si.

  1. Sadržaj internet stranica

Svi sadržaji koji se nalaze na internet stranici su informativnog značaja i služe prije svega informiranju. JUB se obvezuje da će učiniti sve što je u njegovoj moći da podaci na stranici budu točni, zanimljivi i kvalitetni. Pri tome ne odgovara za moguće tiskarske pogreške i zakašnjenja te nedostatke nastale prilikom unošenja i ažuriranja podataka.

  1. Zaštita autorskih prava

Ova internet stranica je isključivo vlasništvo tvrtke JUB te je zato zabranjena bilo kakva zloupotreba podataka, slika, tekstova i drugih podataka koji su dio ove internet stranice. Zabranjeno je bilo kakvo kopiranje, distribucija ili druga upotreba svih gore navedenih podataka bez prethodnog znanja i dopuštenja JUB-a.

  1. Zaštita osobnosti

Pri prvom posjetu stranici na vaše računalo se pohranjuje “kolačić” kojeg možete ukloniti sami ili s odgovarajućim podešenjima spriječiti da se pohrani. “Kolačići” su malene datoteke koje pomažu boljoj komunikaciji s internet stranicom i pomoću njih određena stranica prihvaća vaše osobne postavke. Važno je znati da preko tih datoteka nikako nije moguće dospjeti do vaših osobnih podataka koji su na vašem računalu, osim onih koji su javno dostupni (tip pretraživača, tip operativnog sustava itd). Podaci koje ćete upisati na internet stranici prolaze internetom u nezaštićenom elektronskom obliku te su na raspolaganju i trećim osobama. Zbog osiguranja vašeg identiteta i osobnosti ne upisujte osobne podatke za koje ne želite da su poznati. 
 
5. Vanjsko povezivanje

Dio naše internet stranice su poveznice na stranice koje nisu dio same stranice. Za sadržaje na tim drugim stranicama ne odgovaramo. 

  1. Promjena uvjeta

JUB zadržava pravo promjene općih uvjeta bez prethodnog upozorenja. Promjene počinju vrijediti odmah nakon objave. Zbog toga pri svakom posjetu naše stranice pažljivo pročitajte pravila korištenja i uvjete.

  1. Nadležan sud

Za tumačenja i sva pravna pitanja u vezi korištenja materijala koji su objavljeni na ovim internet stranicama mjerodavno je isključivo slovensko pravo. Za rješavanje zahtjeva i sporova vezanih na korištenje spomenutih materijala nadležan je sud u Ljubljani.

  1. Zaključak

Pristupom internet stranici suglasni ste da ste upoznati sa svim gore navedenim uvjetima.

Želimo vam ugodan posjet!